Maďari ako tichá voda, čo brehy slovenské myje

6. júna 2011, karollinhart, Nezaradené

zmije, hadov na našich hrudiach si chováme, hlácholíme sa demokraciou, toleranciou a podobnou …ciou. Mostami a inými ostami…

A oni ahaho, hneď vedľa, za Dunajom, podmývajú brehy slovenskej zeme. Pomaly a isto.

 

Citácie z článku hovoria za všetko.

 

Článok je dobré si prečítať viac krát, aby demokrati pochopili taktiku Maďarov, ktorí ešte pred sto rokmi butatótmi nazývali nás.

 

„Rozhodnutie o volebnom práve pre zahraničných Maďarov sa v hlavách a duši členov vládnej koalície už zrodilo,“ vyhlásil na slávnosti vo vojvodinskej Subotici. Ako prvý z maďarských vládnych politikov Kövér pripustil aj možnosť integrovania krajanov do maďarského systému sociálneho poistenia s tým, že by doň zahraniční Maďari prispievali.

Na slávnostnom vztýčení štátnej vlajky v Budapešti na námestí pred parlamentom, ktorým sa v sobotu začali celoštátne oslavy, sa zúčastnil aj premiér Viktor Orbán. On sám na výročie Trianonu nepredniesol prejav. Jeho hovorca Péter Szíjjártó sa však o to viac rozohnil v Komárome, na celoštátnom zraze vysídlencov zo Slovenska. „Ani Tretia ríša, ani Sovietsky zväz, ani Československo už neexistujú. My však, hoci aj verejnoprávne posekaní na kúsky, sme silný, jednotný a vzmáhajúci sa národ,“ uviedol podľa MTI.

Čítajte viac: http://spravy.pravda.sk/na-vyrocie-trianonu-madari-rozdavali-obcianstvo-f6z-/sk_svet.asp?c=A110606_080951_sk_svet_p29#ixzz1OWoJoZKa