Založ si blog

Košický šarha zarába viac ako premiérka Radičová

To, že mnohí starostovia zbytočných 22 košických mestských častí zarábajú viac, alebo skoro rovnako ako premiérka Radičová, je stará známa vec. Posledne sa to potvrdilo pri starostke mestskej časti KVP Ivete Kijevskej (SDKÚ), ktorá bude po novom dostávať mesačne len 2 890 eur.

Čítajte viac: http://korzar.sme.sk/c/5927346/starostka-kosickeho-kvp-zarobi-menej-o-217-eur.html#ixzz1Okq1C05b

Neboli by to však Košice, keby sme svetu neukázali, že „na to máme.“

Košice, kde vládne koalíció Smermosthíd a podporuje ju pár bezprízorných a nenázorovýchnezávislých poslancov ukázala svetu, že keď sa treba zbaviť psov, nem problema, a šarha urobí to, čo má.

Síce je to málinko drahšie, ako inde na svete, ale nevadííííí.

šarha 1. pracovník, ktorý chytá a odstraňuje túlavé a choré psy

Celkovo 7 300 eur mesačne platí mesto Košice za poskytovanie asanačných služieb šarhovi.

Čítajte viac: http://korzar.sme.sk/c/5929048/kosice-platia-sarhovi-mesacne-vyse-sedemtisic-eur.html#ixzz1OkrSeq91

Vlani podľa štatistík z košickej radnice našiel šarha necelých 2 900 mŕtvych zvierat a viac ako 300 živých zvierat, čo znamená, že na mesiac to vychádza max. 300 zvieratiek (dead or alive). Pri 7 300 eurách to teda vychádza na cca. 25 eur na zvieratko mesačne.

7300 euri nie je málo peňazí. Zvieratká mám  rád a psíkov ešte radšej. Uvedomujem si, že problém túlavých a chorých psov treba riešiť. Je iste viac možností ako to riešiť.

Navrhoval by som teda: „Dajme napr. členom koalíció Smermosthíd hoc aj 50 euri mesačne, ak si chytia a postarajú sa o živého psíka.“  – tzn. mesačne max. 1500 euri.

Šarhu, za dajme tomu 5 000 eur je ochotný robiť, ako mi telefonicky povedal aj môj kolega z platformy nezávislých občanov 7statočných – advokát JUDr. Vladimír Gürtler.

Keď teda obe sumy zrátam pri súčinnosti členov koalíció Smermosthíd s Šarhoadvokátom JUDr. Vladimírom Gürtlerom, mesto Košice ešte aj ušetrí.

 

Koalíció Smermosthíd môže ušetrené eurá potom použiť na iné veci, aby boli Košice viac zdravé, a nielen bez chorých a túlavých psov.

 

 

Šach, hra kde nikto neprehrá, lebo cibrí mozog

02.08.2011

a preto túto hru mám naozaj rád. Šach Šach (z perzštiny شاه – šáh, kráľ; prenesene: kráľovská hra) je deterministická (náhoda nehrá žiadnu úlohu) strategická hra s úplnou informáciou (žiadny prvok hry nie je utajený) pre dvoch hráčov, v ktorej o výsledku rozhodujú taktické, strategické a plánovacie schopnosti hráčov a tiež ich pozornosť a vnímavosť. [...]

Súlož 12ročnej Nálepkovčanky za bieleho dňa

28.07.2011

Iba dvanásťročné miestne dievča a jej štrnásťročný bratranec za bieleho dňa súložili v centre obce v miestnom parku. Dievča sa nám pred matkou priznala, že „to“ so svojím bratrancom robila len raz v parku v dedine okolo 17. hodiny. Pred zrakom prípadných zvedavcov ich kryli vysoké tuje. Okrem toho nám povedala, že svojho bratranca miluje. Miroslav Horváth, ktorý je [...]

Havária, dvaja mŕtvi, zapálili to, on po nich strieľal, v požehnanú nedeľu je tak málo info o vraždách, znásilneniach, mŕtvolách…Nikto statočný v novinách ?

10.07.2011

Som lokálpatriot a žijem v Košiciach. Dívam sa na svet hlavne z pohľadu histórie, lebo som starožitník. A pozriem sa na internete aj na noviny. Bohužiaľ, na internete a v novinách ľudia čítajú najmä o mŕtvolách, vraždách, požiaroch a podobných katastrofách. Noviny, ktoré sa tvária, že nie sú bulvár, majú na titulnej dnešnej internetovej stránke – [...]

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

karollinhart

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. 7statocnych.sk Celý život sa však venujem hlavne starožitnostiam, Košiciam a organizujem burzy starožitností už 20 rokov. linart.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 28587x
Priemerná čítanosť článkov: 4084x

Autor blogu

Kategórie